Orijinal WHT005673 CİVATA

Stok Kodu
WHT005673
Marka
Kategori
0 - Yorum Yap
57,30 TL
5,40 TL den başlayan taksitlerle!
 src= 
 
Müşteri odaklı yaklaşımımız ve deneyimli çekirdek kadromuzla sektörel tecrübelerini siz değerli müşterilerimizle paylaşmayı misyon edinerek 2015 yılında faaliyetlerine başlamıştır.  Ailenizin bir parçası olan Aracınıza en az sizin kadar değer veren, Aracınız ilk gün ki gibi kalsın, Bir sonraki nesillere ulaşsın, Değerine değer katsın diye, Orjinal marka ve en uyumlu parçaları tedarik etmektedir.  Çoğunluğu Alman gurubu olan, diğer markalara ait yedek parçaları da tek bir platformda buluşturmaktadır.
 
      Serüvenine 52 marka ve 10.000 kalem ürün ile başlayan autoyedek, şu an 127 marka ve 40.000 den fazla çeşidiyle e-ticaret platformlarında nihai kullanıcılarına hizmet vermektedir. Hedefimizde sadece mevcut ürünlerin satışı dışında, Türkiye'de bulunmayan ürünlerin yurt dışından tedarik edilmesi de vardır. Hizmet çemberine İthalat ve İhracat faaliyetini ekleyerek İlk gün ki heyecan ve kararlılıkla, her geçen gün müşteri portföyünü büyütmeye devam etmektedir.

 

Gönderim Alanı

Teslimat alanımız Türkiye sınırları dahilinde bulunan her ili kapsıyor.

 

 

Ücretlendirme


Teslimat ücreti, aldığınız ürünün niteliğine göre değişkenlik gösterebilir.  
Birden fazla dağıtıcı firmayla iş birliği yaparak siz değerli müşterilerimize en iyi teslimat koşullarını en iyi fiyatlarla sağlamaktayız.

 

 

Teslimat Süresi


Gün içerisinde saat 14:00 a kadar verilen siparişler aynı gün, Saat 14:00 dan sonra verilen siparişler bir sonraki iş günü içerisinde kargo'ya verilir.

 

 

Paketleme


Özellikle kırılabilecek ürünlerde çıkabilecek olumsuzluklara karşı, autoyedek siparişinizi aldığınız ürünün niteliğine uygun bir paketleme sistemiyle sizlere ulaştırmaktadır. 

 

 

 src=

Parça Numarası: WHT005673
Ürün adı: CİVATA
Ürün Markası: Orijinal


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Orijinal WHT005673 CİVATA WHT005673
Orijinal WHT005673 CİVATA

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.